Clean

De verschillende spaanafzuigers die Calvet aanbiedt zijn specifiek ontworpen om op een veilige en efficiënte wijze aluminium en PVC/kunststof spanen af te voeren. Dit draagt bij aan nette bewerkingen én een gezondere werkomgeving.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Clean

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 1504,51 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Clean

iVision iV1 CLEAN

De iVision iV1 CLEAN is een klein model afzuiger, geschikt voor het schoonmaken van metaal afval en vloeibare residuen.

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige standaardcomponenten, zoals de stille en betrouwbaar motoren en de hoge snelheid centrifugaal ventilatoren kunnen deze afzuigers continu werken zonder dat onderhoud nodig is. De iVision iV1 CLEAN heeft een opvangbak met een capaciteit van 40 liter.  Hierdoor kan de afzuiger gemakkelijk door de werkplaats gemanoeuvreerd worden. De ventilator bevindt zich aan de zijkant van de afzuiger, zodat deze gemakkelijk en snel geleegd kan worden.

iVision iV2 CLEAN

De iVision iV2 CLEAN is een middelgroot model afzuiger, geschikt voor het schoonmaken van metaal afval en vloeibare residuen.

De iVision iV2 CLEAN beschikt over een krachtige elektrische centrifugaal ventilator met een vermogen van 1400 m3/uur. De opvangbak heeft een capaciteit van 100 liter en een vulindicator die eenvoudig af te lezen is. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping wordt het geluid gereduceerd tot ruim binnen de norm. De ventilator bevindt zich aan de zijkant van de afzuiger, zodat deze gemakkelijk en snel geleegd kan worden.

Clean