Emmegi Comet S4 (I)

De EMMEGI COMET S4(I) is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor het bewerken van profielen van aluminium, PVC en staal. De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen, waar ook een haakse tool in kan, zodat profielen van 5 verschillende kanten bewerkt kunnen worden.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Comet S4 (I)

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 2046,69 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 3.950 mm
Y as (breedte) 1.000 mm
Z as (hoogte) 450 mm
A as (spindelrotatie) -120° tot +120°
Motorvermogen 8,5 kW
Toerental 24.000 RPM
Opname HSK-63F
Aut. gereedschapsmagazijn 12 posities
Pneumatische klemmen 4 stuks

Opties

  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Dak met oliedampen afzuiginstallatie op cabine
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI COMET S4(I) is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor het bewerken van profielen van aluminium, PVC en (max. 2 mm dik) staal. De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen, waar ook een haakse tool in kan, zodat profielen van
5 verschillende kanten bewerkt kunnen worden.

De Comet S4 I beschikt in tegenstelling tot de standaard versie over onafhankelijke servo motor-gestuurde klemmen, dit biedt een meer veelzijdige methode van klemmen van het werkstuk.

De 4e NC-as maakt het mogelijk voor de elektronische spindel om continue te roteren van -120° tot +120° en hierbij werk uit te voeren aan bovenzijde en zijkanten van het profiel. Hiernaast bied de Comet S4(I) een mobiel werkgebied dat faciliteert in het laden en ontladen van het werkstuk.