Emmegi Quadra L2

De EMMEGI QUADRA L2 is een ultramodern, volledig automatisch 18-assig bewerkingscentrum voor het boren, frezen en zagen van aluminium profielen en lichte legeringen, uitgerust met invoermagazijn, geïntegreerde zaagunit en uitvoermagazijn. De QUADRA L2 kan alle denkbare bewerkingen automatisch uitvoeren.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Quadra L2

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 6792,32 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 320 mm
Y as (breedte) 402 mm
Z as (hoogte) 395 mm
A as (spindelrotatie) 0° tot 360°
Motorvermogen 5,6 kW
Toerental 24.000 RPM
Opname ER-32
Positioneringssnelheid 30 m/min

Opties

  • Labelprinter
  • Verlengd uitvoermagazijn tot 7.500mm
  • Spanen afvoerbanden
  • 6 elektronische spindels
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI QUADRA L2 is een ultramodern, volledig automatisch 18-assig bewerkingscentrum voor het boren, frezen en zagen van aluminium profielen en lichte legeringen, uitgerust met invoermagazijn, geïntegreerde zaagunit en uitvoermagazijn. De Quadra L2 kan alle denkbare bewerkingen automatisch uitvoeren, van geëxtrudeerd profiel tot aan gereed product. De machine beschikt over een invoermagazijn voor profielen tot 7.500 mm, profielpositionering, een bewerkingsstation met 4 elektronische spindels, twee zaagunits, contramalunit, reststukseparator, productafvoer en buffer-uitvoermagazijn.

De Quadra L2 beschikt over een invoermagazijn voor profielen tot 7.500 mm en is voorzien van een grijper om de profielen op te duwen naar de bewerkingscabine. Tijdens het positioneren van de profiel in de bewerkingscabine plaatst het invoermagazijn het volgende profiel in de juiste positie, waardoor stilstand wordt vermeden en efficiëntie wordt verhoogd. De 4-assige freesmodule beschikt over 4 (en optioneel 6) elektrospindels die bewerking langs alle zijden van het werkstuk mogelijk maken. De eerste zaagunit is 3-assig en beschikt over een zaagblad van 600 mm die een neerwaartse zaagbeweging maakt, de tweede zaagunit beweegt van achter naar voren en beschikt over een zaagblad 350 mm. De contramalunit beweegt van achter naar voren en is 2-assen gestuurd.