Emmegi Satellite XT

De EMMEGI SATELLITE XT is een ultramodern 5-assig bewerkingscentrum, speciaal ontworpen voor het bewerken van grote en zware profielen van aluminium, PVC en staal. Het beweegbare gedeelte bestaat uit een portaalconstructie waar de krachtige 15 KW (S1) elektrische spindel is opgehangen.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Satellite XT

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 4456,58 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 7.800 mm
Y as (breedte) 1.100 mm
Z as (hoogte) 655 mm
A as (spindelrotatie) 0° tot +360°
Motorvermogen 15 kW
Toerental 24.000 RPM
Opname HSK-63F
Aut. gereedschapsmagazijn 16+1 posities
Pneumatische klemmen 6 stuks

Opties

  • Verlengde X-as 10.500 mm of 15.500 mm
  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Oliedampen afzuiginstallatie
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI SATELLITE XT is een ultramodern 5-assig bewerkingscentrum, speciaal ontworpen voor het bewerken van grote en zware profielen van aluminium, PVC en staal. De machine kan onder andere boren, frezen, tappen, verzinken, flowdrillen en uithoeken. Het beweegbare gedeelte bestaat uit een portaalconstructie waar de krachtige 15 KW (S1) elektrische spindel is opgehangen. De spindel is voorzien van een HSK63F opname en levert hoogstaande prestaties op zware (industriële) bewerkingen. Het gereedschapsmagazijn heeft standaard 16 posities en kan optioneel worden uitgebreid naar 32 posities. Het zaagblad (dia. 500 mm) heeft een afzonderlijke opslagpositie.

De machine kan pendelen waardoor de stilstand tijd wordt geminimaliseerd omdat een profiel kan worden gewisseld terwijl de machine in het andere werkvlak een profiel aan het bewerken is. Bij de dynamische versie worden de klemmen volautomatisch verplaatst waardoor het mogelijk is om continu te wisselen van verschillende (lengtes) profielen en bewerkingen in de twee werkvelden.