Alisco vernieuwt met Precision TS2 uit onze huurvloot

Alisco vernieuwt met Precision TS2 uit onze huurvloot

Kort geleden hebben wij bij Alisco Aluminium Systemen BV de tweekops zaagmachine Emmegi Precision TS2 uit onze huurvloot mogen plaatsen. Hiermee werd de oude zaagmachine, ook van Emmegi, na meer dan 20 jaar trouwe dienst vervangen.

Het woord aan Rob Feijen, algemeen directeur:

Hoe is het proces van het huren van de machines gestart?

Na een onderhoud van jullie monteur kreeg ik te horen dat de oude machine wel wat mankementen had, daar moesten we dus iets mee gaan doen. Vandaar dat wij zijn gaan informeren naar de mogelijkheden. Zodoende is het balletje gaan rollen en hebben we een goed gesprek gehad met Calvet.
In dit gesprek kwamen een aantal opties naar voren en is goed gekeken naar de opties en mogelijkheden van de machines. Nadat hier een keuze in gemaakt is, is het in gang gezet en was het in een vrij kort tijdsbestek geregeld.

Hoe is het installeren en de opleiding van de machine bevallen?

In ieder geval vlot, er werd al snel doorgegeven wanneer de machine beschikbaar zou zijn en geïnstalleerd kon worden. De dag nadat onze oude machine opgehaald was, kon de nieuwe machine al geplaatst worden.
Tijdens de installatie heeft de monteur al goed tekst en uitleg gegeven over de machine aan onze operator. Daarnaast is de monteur de volgende dag nog teruggekomen voor wat laatste tips en trucs. Dit samen met het gebruiksgemak van de machine maakt het dat de operator al vanaf installatie continu goed heeft kunnen werken.

Vanwaar is er uiteindelijk de keuze gemaakt om voor een huurmachine te gaan?

Na de punten van jullie monteur betreffende onze oude zaagmachine zijn wij toch langzaam aan gaan denken over het vernieuwen van de machine. Zo zijn we gaan kijken naar het investeren in een nieuwe machine, maar ook huren was natuurlijk een optie.
Huren is ook steeds meer van deze tijd, het grote voordeel hierbij is dat je weet wat je kwijt bent per maand. Het is een veilige keuze en je weet of het vaste bedrag past in het budget of niet, zo simpel is het.

Sinds 1984 ontwerpt, produceert en monteert Alisco de in eigen fabriek gefabriceerde aluminium systemen zoals ramen, deuren, schuifpuien, vouwdeuren, winkelpuien, lichtstraten, terrasoverkappingen, serres en tuinkamers. Maar ook voor lamellendaken, garagedeuren, knikarm- en verandazonweringen en alles op het gebied van screens bent u bij Alisco aan het juiste adres!