Onderdeel opslag

Calvet biedt verscheidene producten om het montageproces te versoepelen, vindt hieronder onze producten om de losse onderdelen die gebruikt worden bij montage op te slaan.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Onderdeel opslag

Onderdeel opslag

Emmegi Focus C4

De EMMEGI FOCUS C4 is een trolley voor het opbergen en transporteren van gereedschappen, kleine materialen en onderdelen voor assemblagewerkplekken.

De Focus C4 is uitgerust met een 10-tal kunststof opbergbakken waarin kleine materialen en onderdelen netjes opgeborgen kunnen worden. De kar is voorzien van twee aansluitingen voor pneumatisch gereedschap en een kantelbaar werkblad.

Assembly Box

De Calvet Assembly Box is een verrijdbare opbergkar met 78 bakken voor het opbergen montage-onderdelen en kleine materialen. De kar is geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld binnen productiebedrijven, machinefabrieken en voor het afmonteren van gevels.

Onderdeel opslag
Onderdeel opslag

CNC-Tool Box

De Calvet Tool Box is een trolley voor het bergen van accessoires en gereedschappen van uw bewerkingsmachine. In combinatie met de Montagehulp, digitale hoogtemeter en de meettafel onmisbaar voor het correct en eenvoudig wisselen van frezen in de toolhouders en het meten van de toollengte.