Pemac 03PL

De PEMAC 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De Pemac 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van aluminium, PVC en lichte legeringen, zowel in dwars- als in langs- richting of volgens de  meegeleverde kopieerplaat.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Pemac 03PL

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 229,67 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
Motor vermogen 1 kW
Toerental 12.000 RPM
Max. profielafmeting 160 x 150 mm
Verplaatsing frees 2.150 x 235 x 155 mm
Afmetingen 800 x 700 x 1.200 mm
Gewicht 500 KG

Opties

  • NVT


Quick download

Datasheet Pemac 03PL

De PEMAC 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De P Macchine 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van aluminium, PVC en lichte legeringen, zowel in dwars- als in langs- richting of volgens de meegeleverde kopieerplaat. De verticale en dwars- en langsgeleidingen van de kop zijn voorzien van kogelbussen en lopen over geharde assen over de volledige lengte van de verplaatsingen. Dit voorkomt grotendeels trillingen tijdens het frezen wat tot een verhoogde nauwkeurigheid leidt.

De machine is uitgerust met één verticale en twee horizontale freesmotoren zodat een profiel aan drie zijden bewerkt kan worden, zonder dat het profiel gedraaid moet worden. Tevens is dankzij de uiterst lange horizontale kopieerplaat het frezen van deurvleugels en deurstijlen mogelijk zonder opnieuw opspannen van het profiel.

De machine beschikt tevens over 4 pneumatische tasters en 10 regelbare mechanische stops. In combinatie met de gegradueerde meetlatten garandeert dit een optimale werkflexibiliteit. De beide meegeleverde kopieerplaten worden naar wens op maat gemaakt.