Extrusion

De verschillende spaanafzuigers die Calvet aanbiedt zijn specifiek ontworpen om op een veilige en efficiënte wijze aluminium en PVC/kunststof spanen af te voeren. Dit draagt bij aan nette bewerkingen én een gezondere werkomgeving.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Extrusion

Extrusion

iVision iV2 EXTRUSION

De iVision iV2 EXTRUSION is een middelgroot model afzuiger voor gebruik in combinatie met grote 1-kopszagen of kleinere 2-kopszagen met een middelgrote productie van spaanders. Deze krachtige afzuiger is met name geschikt voor toepassing in de productie van deuren en ramen van pvc of aluminium.

De iVision iV2 EXTRUSION beschikt over een krachtige elektrische centrifugaal ventilator met een vermogen van 1400 m3/uur. De opvangbak heeft een capaciteit van 100 liter en een vulindicator die eenvoudig af te lezen is. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping wordt het geluid gereduceerd tot ruim binnen de norm.

iVision iV3 EXTRUSION

De iVision iV3 EXTRUSION spaanafzuigers zijn de best verkopende iVision afzuigers. Ze zijn met name geschikt voor gebruik in combinatie met 2-kopszaagmachines en CNC-gestuurde machines die een grotere spaanproductie hebben.

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige standaardcomponenten, zoals de stille en betrouwbaar motoren en de hoge snelheid centrifugaal ventilatoren kunnen deze afzuigers continu werken zonder dat onderhoud nodig is. En dankzij de opvangbak met een capaciteit van maar liefst 160 liter kunnen de iVision iV3 EXTRUSION spaanafzuigers lange tijd gebruikt worden voordat ze geleegd worden.

De iVision iV3 EXTRUSION is in verschillende uitvoeringen beschikbaar (2,2 kW, 3 kW of 7,5 kW vermogen).

Extrusion
Extrusion

Emmegi MG-4

De EMMEGI MG-4 is ontwikkeld voor het afzuigen van aluminium spanen van (Emmegi) bewerkingsmachines. De afzuigers zijn geluiddempend gemaakt en voorzien van een automatische start en stop, gekoppeld aan de machine, zodat de operator zonder extra handelingen altijd verzekerd is van een optimale afzuiging.

Verder is de MG-4 uitgerust met een antistatisch filter geschikt voor aluminium en beschikt hij over een spanenbak die eenvoudig ge(de)monteerd kan worden voor lediging.

Emmegi MG-8

De EMMEGI MG-8 is ontwikkeld voor het afzuigen van aluminium spanen van (Emmegi) bewerkingsmachines. De afzuigers zijn geluiddempend gemaakt en voorzien van een automatische start en stop, gekoppeld aan de machine, zodat de operator zonder extra handelingen altijd verzekerd is van een optimale afzuiging. Verder is de afzuiging uitgerust met een antistatisch filter geschikt voor aluminium en beschikt de afzuiging over een spanenbak die eenvoudig ge(de)monteerd kan worden voor lediging.

Extrusion