Werktafels

Verschillende werktafels voor allerlei werkzaamheden, ons assortiment bestaat uit vaste en mobiele werktafels.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Werktafels

Werktafels

Emmegi Edge

De EMMEGI EDGE is een werktafel voor de aanbrengen van afdichtingen. Deze werkbank geeft extra flexibiliteit doordat hij kan roteren, in hoogte verstelbaar is en beschikt over in lengte verstelbare armen.

De met zacht antislip pvc overtrokken armen bieden stabiliteit en bescherming tijdens de bewerkingen.

ESP 3000/3500

De HARMONICA SCHRAAG ESP 3000/3500 is een multifunctionele schraag die door zijn scharnierende werking eenvoudig in- en uit elkaar geklapt kan worden. De schraag is in hoogte verstelbaar en makkelijk transporteerbaar.

Deze harmonica schraag is er in 2 varianten:

  • ESP 3000: belastbaar tot 250 kg
  • ESP 3500: belastbaar tot 500 kg
Werktafels
Werktafels

Emmegi Acca XL

De EMMEGI ACCA XL is een werktafel die ontworpen is voor de assemblage van deuren en kozijnen. De verstelbare werkoppervlakken bieden de mogelijkheid om frames van alle maten eenvoudig te bewerken.

Ook is de Acca XL in elke gewenste hoogte in te stellen zodat er op de juiste en prettige hoogte gewerkt kan worden. De werktafel is ook voorzien van kunststofbakken voor kleine materialen en heeft een aansluiting voor pneumatisch gereedschap.

Rolstaander UB 500

De Rolstaander UB 500 is een stabiele rolbok met stalen of kunststofrol voorzien van 5 voeten en in hoogte verstelbaar.

Werktafels
Werktafels

Telescopische draaitafel DT

De telescopische draaitafel DT verlicht het werk bij de montage van beslagen, het aanbrengen van tochtprofielen, hoekafwerking of andere montagewerkzaamheden. De telescopische draaitafel DT is voorzien van vier draai- en uitschuifbare telescooparmen die instelbaar zijn door middel van een klemhevel.

URBAN 13S

De URBAN 13S is een horizontale schuif-werktafel voor het snel doorzetten van profielen in productielijnen. Ook beschikbaar in hoek exemplaar.

Werktafels
Werktafels

URBAN AT 2000

De URBAN AT 2000 is een allround werktafel die makkelijk toegepast kan worden in elk productieproces door zijn aanpasbare afmetingen (850-950). De werktafel beschikt over 2 pneumatische en 4 elektrische aansluitingen.

URBAN RT 13

De horizontale rollenbaantafel URBAN RT-13 wordt gebruikt voor snelle doorvoer in productielijnen.

Werktafels
Werktafels

Hef-kiptafel HKT-3-4

De hef-kiptafel MHKT 3-4 is een veelzijdige werktafel. Hij kan in horizontale en verticale rollenbaan worden geïntegreerd,  maar is ook op zichzelf staand te gebruiken. De rollenbaan aan de onderzijde blijft beneden tijdens het kiepen.