1-kopzaagmachines

Staal bewerkingsmachines

Staal 1-kopszaagmachines

In assortiment hebben we 1-kopszaagmachines voor staal van het Italiaanse merk Macc. Deze 1-kopszaagmachines zijn geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen dat ook wel gebruikt wordt in de PVC (kunststof) industrie. Het verschil tussen de Macc New 315 en de Macc NTS 315 is dat de New 315 een handmatige zaagbeweging heeft en de NTS 315 een halfautomatische machine is. Daarnaast is er verschil in het zwenkenken.  Beide machines beschikken over een mechanische aanslag.

Opleiding & training

Als u een machine koopt bij Calvet is er de mogelijk voor het opleiden en trainen van uw personeel. Zo leert u niet alleen de machine kennen, maar behaalt u ook het beste rendement voor uw productie. Heeft u op een later moment nieuwe medewerkers? Dan kunt u extra opleidingsdagen afnemen zodat ook de nieuwe mensen met juiste kennis achter de machine staan.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Pemac, Macc en ons eigen merk Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Let’s Get in Touch

We’re interested in talking
about your business.

Dream Create Inspire

Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

You've just added this product to the cart: