Hier vindt u onze 1-kopszaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van PVC tijdens de vervaardiging van PVC raamkozijnen en deuren.

2-kopszaagmachines

Hier vindt u onze 2-kopszaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van PVC tijdens de vervaardiging van PVC raamkozijnen en deuren.

Hier vindt u onze glaslattenzaagmachines voor het gelijktijdig zagen van 2 of 4 PVC glaslatten voor de vervaardiging van PVC ramen.

Hier vindt u onze Graule radiaalzaagmachines die geschikt zijn voor het afkorten en 3D verstekzagen van PVC profielen.
De Graule ZS serie bestaat uit 4 modellen.

Hier vindt u onze PVC zaaglijn van het merk Pertici. De Scarabeo SC 55 en SC 65 zijn de meest gerenommeerde zaaglijnen op het gebied van PVC.

Kom in contact

  Persoonlijkadvies

  Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

  Rudy Laureys

  Accountmanager Vlaanderen

  1-kopszaagmachines specs.Pemac SA 400Pemac SA 500Pemac SA 600Pemac SA 800
  Diameter zaagblad400 mm500 mm600 mm800 mm
  Motorvermogen2.2 kw3.0 kw3.0 kw7.5 kw
  Toerental3.000 rpm3.000 rpm3.000 rpm3.000 rpm
  Max. zaaghoogte135 mm180 mm230 mm310 mm
  Max. zaagbreedte205 mm280 mm310 mm410 mm
  BedieningTwee-handsbedieningTwee-handsbedieningTwee-handsbedieningTwee-handsbediening

  1-kopszaagmachines 90°SF 600-90SF 650-90SF 700-90SF 800-90
  Diameter zaagblad600 mm650 mm700 mm800 mm
  Motorvermogen
  4.1 kw5.6 kw5.6 kw7.5 kw
  Toerental3.000 rpm3.000 rpm3.000 rpm3.000 rpm
  Max. zaaghoogte230 mm245 mm270 mm310 mm
  Max. zaagbreedte400 mm440 mm450 mm530 mm

  Zaagmachines voor PVC

  Calvet heeft diverse 1-kopszaagmachines van ons eigen merk Pemac voor het zagen van aluminium en PVC profielen. De zaagmachines van calvet zijn geschikt voor o.a. de gevelbouw, productie van ramen en deuren, flightcases en diverse andere branches. Bij de zaagmachines is er een keuze voor een handmatige neergaande of automatische opkomende zaagbeweging middels een twee-handsbediening. Daarnaast kunt u kiezen uit een zaag aggregaat dat kan zwenken en neigen om zo uit een variabele hoek te zagen.

  De meeste machines zijn uit te breiden met aanvullende opties zoals ledverlichting, automatische beschermkap en/of pneumatische klemming van het profiel. Neem contact op met één van onze specialisten voor de beste configuratie voor uw bewerkingsmachine.

  Opleiding & training

  Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

  Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

  Technische helpdesk

  Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

  Over Calvet

  Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

  In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

  Meer informatie opvragen