Dream Create Inspire.

Bewerkingsmachines
voor ramen & deuren

Wanneer u bewerkingsmachines zoekt voor de gevelbouw zit u bij Calvet goed! Calvet is de marktleider van de Benelux als het gaat om bewerkingsmachines. Van zaagmachines met touchscreen en windows besturing tot de meest geavanceerde CNC bewerkingscentra en doorloopmachines. 

Kom in contact

  Calvet bewerkingsmachines voor de Gevelbouw

  Alles voor het maken van
  aluminium en kunststof gevels

  Calvet is in de Benelux marktleider als het gaat om bewerkingsmachines voor de Gevelbouw. Zo hebben een groot assortiment aan bewerkingsmachines waarmee u ieder denkbare bewerking kunt uitvoeren voor gevelbouw. In assortiment hebben we gerenommeerde merken opgenomen, waarbij u kunt denken aan Mecal, Schirmer, Thorwesten, Urban, Tigerstop, Macc, Graule, Pressta, Pemac & Calvet.

  Machines voor de gevelbouw

  Voor de gevelbouw hebben we diverse machines zoals 2-kopzaagmachines, raveelzaagmachines, CNC bewerkingscentra, afzuiging en werkplaatsinrichting. 

  Profielsystemen & Machine software

  Onze machines zijn geschikt voor alle bekenden profielsysteem leveranciers zoals de Köning, Aliplast, Reynaers, Schüco en Sapa. Dit betekend dat de machine software compatible is om de juiste bewerking uit te voeren op deze profielen. De software die wordt gebruikt is afhankelijk van uw profiel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Schirmer, CAM 3D, Logikal, Reynaers pro, UNI_Link, Orgadata en Sapa.

  Kom in contact

   Persoonlijkadvies

   Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

   Rudy Laureys

   Accountmanager Vlaanderen