Zaagautomaten

Aluminium bewerkingsmachines

Zaagautomaat specs.Pemac automatica 350-90Pressta Profilma 501EPressta Profilma 400 VMecal FMM 311
Motorvermogen2.1 kw7.5 kw12.5 kw10.0 kw
Diameter zaagblad300 mm550 mm400 mm500 mm
Sturing/SiemensSiemens S7CAM 3D
Toerental3.000 rpm2.850 rpm3.500 – 5.800 rpm24.000 rpm
Max. profielhoogte100 mm195 mm120 mm200 mm
Max. profielbreedte100 mm395 mm200 mm200 mm

Zaagautomaten voor aluminium profielen

Deze machines zijn ontworpen voor het zagen van korte werkstukken uit hele profiellengtes. De machines van PRESSTA worden uitgerust met een speciaal systeem “schnittspalterweiterung” ook wel zaagverbreding genoemd voor een gegarandeerde hoge nauwkeurigheid van de gezaagde werkstukken. De machines zijn eenvoudig in de bediening en zijn onder andere voorzien van stukteller en zaagtijdaanduiding. Afhankelijk van het model is de materiaalaanvoer middels een pneumatisch systeem voor een servo aansturing.  Alle PRESSTA machines kunnen worden voorzien van een automatisch laadmagazijn.

Opleiding & training

Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Over Calvet

Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

Meer informatie opvragen

  Let’s Get in Touch

  We’re interested in talking
  about your business.

  Dream Create Inspire

  Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

  Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

  You've just added this product to the cart: