Hier vindt u onze 1-kopszaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van aluminium profielen voor de gevelbouw, aluminium ramen deuren, flightcases en industrie.

Hier vindt u onze 2-kopszaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van aluminium profielen voor de gevelbouw, aluminium ramen deuren, flightcases en industrie.

Hier vindt u onze radiaalzaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van aluminium profielen voor de gevelbouw, aluminium ramen deuren, flightcases en industrie.

Hier vindt u onze raveelzaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van aluminium profielen voor de gevelbouw waaronder zware vliesgevels.

Hier vindt u onze aluminium zaagautomaten die met een hoge snelheid aluminium profielen kunnen opdelen in barlengtes.

Hier vindt u onze aluminium zaaglijn van het merk Deman. Deze machine leent zich perfect voor het automatiseren van uw aluminium productie.

Zaagmachines voor aluminium profielen

Calvet heeft een uitgebreide range aan zaagmachines. Zo hebben we 1-kopszaagmachines, 2-kopszaagmachines ook wel dubbelkop zaagmachines, radiaalzaagmachines, raveelzaagmachines en zaaglijnen. Onze machines worden gekenmerkt door hun robuuste bouwwijze en gebruiksvriendelijke interface met Nederlandstalige software. Standaard worden alle modellen geleverd met een tussensteun, venturi-verstuiving, een hoogtemeter en software voor het zagen van korte stukken en langere lengtes.

De variëteit aan modellen ligt in zaagbereik en positionering van de zaaghoeken. Optioneel kunnen de machines worden uitgebreid met een micro doseersysteem voor een perfecte afregeling van de smering van de zaagbladen voor een optimale zaagsnede. Met de industriële labelprinter zijn werkstukken gemakkelijk te identificeren in het verdere productieproces.

De zaagmachines kunnen worden voorzien van mobiele afzuigunit voor een schone werkomgeving.

Opleiding & training

Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Over Calvet

Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

Meer informatie opvragen