2-kopszaagmachines

Calvet heeft een grote variëteit aan zaagmachines voor elke toepassing voor het zagen van kleine en grote aluminium profielen.

Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Met sterke merken als Mecal en Schirmer heeft Calvet voor elke toepassing één geschikte CNC machine voor het bewerken van aluminium profielen.

Hoekenpersmachines voor het verbinden van de hoeken van aluminium profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren.

Lengte aanslagen en rollenbanen voor het efficiënt en nauwkeurig bewerken van aluminium profielen middels een bewerkingsmachine.

Beslagmontagetafel voor het monteren van PVC (kunststof) beslag in aluminium vleugels en kaders (draai-delen).

Machines voor het ponsen van aluminium profielen. De Pressta ponsmachines kenmerken zich door hun hoge nauwkeurigheid en lange levensduur.

Industriële stofzuigers en afzuiginstallaties voor het op- en afzuigen van aluminium spanen en oliedampen bij het frezen en zagen van aluminium profielen.

Handige montagetafels en transportwagens  voor het monteren, transporteren en stockeren van bewerkte aluminium profielen, ramen & deuren en kozijnen.

Bewerkingsmachines voor aluminium profielen

Calvet heeft een sterk assortiment met bewerkingsmachines voor aluminium profielen. Voor vrijwel iedere toepassing is een geschikte machine leverbaar. Calvet vertegenwoordigd sterke merken zoals GRAULE, PRESSTA MECAL, SCHIRMER, TIGERSTOP en URBAN maar ook onze eigen huismerken PEMAC & CALVET kennen een brede range aan mogelijkheden. 

Denk aan specifieke machines zoals CNC bewerkingscentra, servo-gesuurde 2-kopszaagmachines, radiaalzaagmachines, glaslattenzaagmachines maar ook traditionele zaagmachines die een opgaande en/of neergaande zaagbeweging maken om bijvoorbeeld 90 graden zaagsneden te maken of juist in verstek. De brede range aan mogelijkheden is ook zichtbaar in opties zoals automatische sluiting van de beschermkap, digitale hoek en hoogte instelling of het slechts een keer indrukken van de one-push button.

Onze aluminium bewerkingsmachine kunnen perfect worden gecombineerd met rollenbanen en lengte aanslagen van onder andere het merk TigerStop. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment met werkplaatsinrichting voor het monteren, stockeren en transporteren van bewerkte profielen, ramen & deuren en vleugels & kaders.

Opleiding & training

Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Over Calvet

Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

Meer informatie opvragen