Dream Create Inspire.

Bewerkingsmachines
voor de AV branche

Wanneer u bewerkingsmachines zoekt voor de gevelbouw zit u bij Calvet goed! Calvet is de marktleider van de Benelux als het gaat om bewerkingsmachines. Van zaagmachines met touchscreen en windows besturing tot de meest geavanceerde CNC bewerkingscentra en doorloopmachines. 

Kom in contact

  AV techniek

  Productie van audiovisuele producten

  Dat er in av appratuur veel PVC en aluminium wordt gebruik is geen geheim. Zo is de behuizing van licht- en geluidstafels vaak van kunststof en de draaiknoppen van aluminium. Bij sfeerverlichting zoals movingheads, ledliners, led parren, pixelbarren en bedschermen is dat niet anders. Maar ook bij randappratuur zoals DMX kabels, flightcases en toeverwanten wordt aluminium gebruikt. Meer weten over onze machines en hoe ze eventueel voor uw productie kunnen worden ingezet? Kom in contact!

  Wie is Calvet?

  Calvet is met meer dan 90 jaar historie marktleider in de Benelux op gebied van bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal. Deze machines worden voornamelijk ingezet bij de gevelbouw en ramen en deuren branche. Toch hebben we daarnaast ook veel klanten in een andere branche. Zo leveren we bijvoorbeeld machines voor bedrijven in tenten, aluhalen, flightcases, av-apparatuur en tal van andere branches. 

  Naast bewerkingsmachines heeft Calvet een uniek service apparaat. Zo hebben we een technische helpdesk die u in 90% van de gevallen op afstand kan helpen als u een probleem heeft met uw machine. Hierdoor kunnen we u snel weer op weg helpen zodat u verder kunt met uw productie. Daarnaast zorgen we middels een onderhoudscontract dat uw machines in een goede conditie blijven. 

  Kom in contact

   Persoonlijkadvies

   Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

   Rudy Laureys

   Accountmanager Vlaanderen