Raveelzaagmachines

Aluminium bewerkingsmachines

Machine specs. GrauleAS-U 450AS-V 550AS-P 550AS-P 650
Zaagblad horizontaal400 mm500 mm500 mm500 mm
Zaagblad verticaal450 mm350 mm550 mm650 mm
Raveelhoogte153 mm210 mm210 mm260 mm
Raveeldiepte128mm100 mm190 mm190 mm
Raveelbreedte250 mm150 mm140 mm140 mm

Machine specs. PresstaPrisma 400Prisma 500Prisma 650E
Zaagblad horizontaal400 mm500 mm500 mm
Zaagblad verticaal450 mm550 mm650 mm
Raveelhoogte153 mm210 mm260 mm
Raveeldiepte128mm190 mm190 mm
Raveelbreedte250 mm140 mm140 mm

Raveelzaagmachines voor aluminium profielen

Raveelzaagmachines worden voornamelijk gebruikt voor het ravelen van vliesgevelprofielen en dak liggers. Calvet vertegenwoordigd de merken GRAULE en PRESSTA beide Duitse fabrikanten gespecialiseerd in deze type zaagmachines.

Er zijn twee keuzes; vaste positie van de zaagbladen waarbij de tafel met het profiel heen en weer beweegt langs de zaagbladen of vast opgespannen op de tafel waarbij de zaagbladen door middel van een tweehandsbediening automatisch heen- en weer bewegen voor het zagen van de raveling.

Optioneel kan worden gekozen voor digitale hoekaanduiding of voor servo-gestuurde positionering van de hoekinstelling van de zaagaggregaten. 

Opleiding & training

Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Over Calvet

Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

Meer informatie opvragen

  Let’s Get in Touch

  We’re interested in talking
  about your business.

  Dream Create Inspire

  Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

  Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

  You've just added this product to the cart: