2-kopszaagmachines

Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Met sterke merken als Thorwesten en Schirmer heeft Calvet voor elke toepassing één geschikte CNC machine voor het bewerken van PVC profielen.

Lasmachines voor het verbinden van de hoeken van PVC profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren.

Voor het testen van de kwaliteit van gelaste hoeken van PVC kaders en vleugels middels een bepaalde drukkracht berekening.

Bewerkingsmachines voor het oppoetsen van de gelaste hoeken bij PVC kaders en vleugels voor een (naadloze) verbinding van de lashoeken.

Lengte aanslagen en rollenbanen voor het efficiënt en nauwkeurig bewerken van PVC profielen middels een bewerkingsmachine.

Beslagmontagetafel voor het monteren van PVC (kunststof) beslag in kunststof vleugels en kaders (draai-delen).

Machines voor het vast schroeven van de
versterkingen in PVC met automatische voeding van de schroeven.

Industriële stofzuigers en afzuiginstallaties voor het op- en afzuigen van PVC spanen en oliedampen bij het frezen en zagen van PVC profielen.

Handige montagetafels en transportwagens  voor het monteren, transporteren en stockeren van bewerkte PVC profielen, ramen & deuren en kozijnen.

Opleiding & training

Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Over Calvet

Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

Meer informatie opvragen