2-kopszaagmachines

Aluminium bewerkingsmachines

2-kops specs.453 Plug553 Argus553 Reverse Garda-3TDC 622 Edge master
Diameter zaagblad500 mm550 mm550 mm600 mm
Motorvermogen2 x 2.0 kw2 x 3.0 kw2 x 3.0 kw2x 5.5 kw
Toerental2.800 rpm2.800 rpm2.800 rpm2.800 rpm
ZaaghoekenTussen 90°, 45° en +22.5°Tussen 90°, 45° en +22.5°Tussen 135° en +22.5°Tussen 135° en +22.5°
Tussenliggende hoekenPneumatisch positioneringPneumatisch positioneringElektronische positioneringElektronische positionering
AansturingMiddels externe calculatie softwareMiddels externe calculatie softwareMiddels externe calculatie softwareMiddels externe calculatie software
TouchscreenHMI 7 inch PCHMI 10 inch PCHMI 15 inch PCHMI 15 inch PC
Nuttige lengte4 m | 5 m | 6 m5 m | 6 m5 m | 6 m5 m | 6 m
Hoogte meetsysteemStandaardStandaardStandaardStandaard

2-kopszaagmachines voor aluminium profielen

MECAL heeft een uitgebreide range aan modellen twee-kopszaagmachines. De machines worden gekenmerkt door hun robuuste bouwwijze en gebruiksvriendelijke interface met Nederlandstalige software. Standaard worden alle modellen geleverd met een tussensteun, venturi-verstuiving, een hoogtemeter en software voor het zagen van korte stukken en langere lengtes.

De variëteit aan modellen ligt in zaagbereik en positionering van de zaaghoeken. Optioneel kunnen de machines worden uitgebreid met een micro doseersysteem voor een perfecte afregeling van de smering van de zaagbladen voor een optimale zaagsnede. Met de industriële labelprinter zijn werkstukken gemakkelijk te identificeren in het verdere productieproces.

De zaagmachines kunnen worden voorzien van mobiele afzuigunit voor een schone werkomgeving.

Opleiding & training

Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

Over Calvet

Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

Meer informatie opvragen

  Let’s Get in Touch

  We’re interested in talking
  about your business.

  Dream Create Inspire

  Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

  Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

  You've just added this product to the cart: