2-kopszaagmachines

PVC bewerkingsmachines

Scies à 2 têtes453 Plug553 Argus553 Reverse Garda-3TDC 622 Edge Master Pertici TS 500/22Pertici TSE 600
Diamètre lame500 mm550 mm550 mm600 mm500 mm600 mm
Puissance du moteur2 x 2.0 kw2 x 3.0 kw2 x 3.0 kw2 x 5.5 kw2x 2.2 kw2x 3.0 kw
Règime moteur2.800 rpm2.800 rpm2.800 rpm2.400 rpm2.800 rpm2.800 rpm
Angles de coupeTussen 90°, 45° en +22.5°Tussen 90°, 45° en +22.5°Tussen 135° en +22.5°Tussen 135° en +22.5°Tussen 90° en 22.5°Tussen 135° en +20°
Angles intermédiairesPositionnement pneumatiquePositionnement pneumatiquePositionnement électroniquePositionnement électroniquePositionnement pneumatiquePositionnement électronique
Commande Au moyen d’un logiciel de calcul externeAu moyen d’un logiciel de calcul externeAu moyen d’un logiciel de calcul externeAu moyen d’un logiciel de calcul externeAu moyen d’un logiciel de calcul externeAu moyen d’un logiciel de calcul externe
Écran tactilePC HMI 7 poucesPC HMI 10 poucesPC HMI 15 poucesPC HMI 15 poucesPC HMI 15 poucesPC HMI 15 pouces
Longueur utile4 m | 5 m | 6 m5 m | 6 m5 m | 6 m5 m | 6 m5 m | 6 m5 m | 6 m
Système de mesure de hauteurStandardStandardStandardStandardEn optionEn option

Kom in contact

  Persoonlijkadvies

  Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

  Rudy Laureys

  Accountmanager Vlaanderen

  2-kopzaagmachines voor PVC

  Onze 2-kopszaagmachines voor aluminium behoren tot de nieuwste generatie elektronische zaagmachines. Zo hebben we 2-kopzaagmachines voor aluminium profielen van de merken Mecal en Pertici. De zaagmachines beschikken over een groot touchscreen voorzien van PLC en/of Windows sturing. De machine is voorzien van een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profielhoogte en de gewenste hoeken. Voor de positionering van de zaaghoeken heeft u de keuze tussen pneumatisch of servo-gestuurd.

  De zaagmachines kunnen optioneel worden voorzien van een industriële labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te kunnen identificeren in het verdere productieproces.
  Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw zaagmachine uit te breiden met een Pemac afzuigsysteem voor aluminium spanen.

  Opleiding & training

  Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

  Stuur een mail naar info@calvet.be. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

  Technische helpdesk

  Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

  Over Calvet

  Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

  In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

  Meer informatie opvragen

   Let’s Get in Touch

   We’re interested in talking
   about your business.

   Dream Create Inspire

   Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

   Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

   You've just added this product to the cart: