Dream Create Inspire.

Bewerkingsmachines
voor de luchtvaart

Wanneer u bewerkingsmachines zoekt voor de gevelbouw zit u bij Calvet goed! Calvet is de marktleider van de Benelux als het gaat om bewerkingsmachines. Van zaagmachines met touchscreen en windows besturing tot de meest geavanceerde CNC bewerkingscentra en doorloopmachines. 

Kom in contact

  pexels-johnnn-zhang-3811676

  Aluminium in de luchtvaart

  Er wordt in de luchtvaart super veel aluminium gebruikt. Natuurlijk denkt iedereen gelijk aan vliegtuig onderdelen zoals de omlijsting van de ramen, handgrepen voor de bagage ruimtes, onderdelen voor de vleugels, maar ook in aanverwanten zaken zoals de taxfree karren wordt veel aluminium en PVC gebruikt. Onze bewerkingsmachines zijn geschikt voor het zagen, boren, frezen en tappen van profielen die gebruikt kunnen worden bij het maken van bijvoorbeeld zo’n taxefree flightcase. Door de diversiteit van bewerkingen zijn onze machines naast de gevelbouw ook geschikt voor andere producties.

  Wilt u meer weten over onze bewerkingsmachines en de mogelijkheden ? Neem dan contact op! Onze accountmanagers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing. Zo weet u zeker dat de machines van Calvet  uw productie optimaliseren!

  Wie is Calvet?

  Calvet is met meer dan 90 jaar historie marktleider in de Benelux op gebied van bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal. Deze machines worden voornamelijk ingezet bij de gevelbouw en ramen en deuren branche. Toch hebben we daarnaast ook veel klanten in een andere branche. Zo leveren we bijvoorbeeld machines voor bedrijven in tenten, aluhalen, flightcases, av-apparatuur en tal van andere branches. 

  Naast bewerkingsmachines heeft Calvet een uniek service apparaat. Zo hebben we een technische helpdesk die u in 90% van de gevallen op afstand kan helpen als u een probleem heeft met uw machine. Hierdoor kunnen we u snel weer op weg helpen zodat u verder kunt met uw productie. Daarnaast zorgen we middels een onderhoudscontract dat uw machines in een goede conditie blijven. 

  Kom in contact

   Persoonlijkadvies

   Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

   Rudy Laureys

   Accountmanager Vlaanderen