Emmegi Comet S6 HP/I

De EMMEGI COMET S6 HP/I is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor de bewerking van profielen
van aluminium, PVC en staal. De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen, waar ook een haakse tool in kan, zodat profielen van 5 verschillende kanten bewerkt kunnen worden.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Comet S6 HP/I

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 2816,42 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 7.660 mm
Y as (breedte) 1.000 mm
Z as (hoogte) 450 mm
A as (spindelrotatie) -120° tot +120°
Motorvermogen 8,5 kW
Toerental 24.000 RPM
Opname HSK-63F
Aut. gereedschapsmagazijn 10 posities
Pneumatische klemmen 8 stuks

Opties

  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Dak met oliedampen afzuiginstallatie op cabine
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI COMET S6 (HP en I) is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor de bewerking van profielen van aluminium, PVC en staal. Met de Comet S6 is het mogelijk om in ‘single-piece’ of ‘multi-piece’ modus te werken. De machine beschikt over 2 assen voor het positioneren van klemmen, die het mogelijk maken om de klemmen te positioneren terwijl de machine werkt in de ‘swing modus’.

De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen op de X-as, dat ook plaats biedt aan twee zaagfrezen. Daarnaast kent het een ergonomische in- en uitvoer van het werkstuk en zorgt daarmee voor een significant groter werkgebied.  De vierde as zorgt ervoor dat de elektronische spindel continu NC gestuurd kan draaien van -120° tot +120°.