Verticale opslag

Verschillende werktafels voor allerlei werkzaamheden, ons assortiment bestaat uit vaste en mobiele werktafels.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Verticale opslag

Verticale opslag

Emmegi Transit K

De EMMEGI TRANSIT K (KT of KA) is een kozijnkar voor transport en opslag van afgewerkte deuren en kozijnen(KT) of schuiframen (KA). Het onderstel heeft een ingebouwde transportrollen om zware of grote onderdelen makkelijker te kunnen hanteren.

Elk vak is uitgerust met transportrollen, zodat de elementen op een gemakkelijke manier in en uit deze kar kunnen worden geplaatst. Alle compartimenten zijn overtrokken met zacht antislip pvc om beschadiging te voorkomen. Dankzij twee zwenkwielen en twee vaste wielen is deze kozijnkar eenvoudig te verplaatsen. Doormiddel van de remmen kan hij ook op een vast plaats geparkeerd worden.

Emmegi Transit Y

De EMMEGI TRANSIT Y (YA of YP) is een kar voor transport en opslag van deuren en kozijnen(YA) of glaswerk en panelen(YP). De compartimenten zijn bekleed met zacht antislip pvc dat schade aan de profielen voorkomt. De kar heeft vier zwenkwielen met remmen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

Verticale opslag
Verticale opslag

Emmegi Taglio

De EMMEGI TAGLIO is een profielkar voor het verticaal transporteren en opslaan van profielen. De trolley is eenvoudig te besturen dankzij een viertal zwenkwielen. Hiervan zijn twee voorzien van een rem zodat de kar ook een vaste plaats kan krijgen. De Taglio is uitgerust met bakken aan de zijkant waardoor kleine onderdelen of gereedschappen altijd bij de hand zijn. De zachte antislip pvc-bescherming op de tussenliggers voorkomen schade aan de profielen bij het plaatsen.

Emmegi WT 450

De EMMEGI WT 450 is een kar die gebruikt wordt aan het einde van de productielijn om de afgewerkte deuren en kozijnen in de fabriek op te slaan en ze naar een werkplek te vervoeren. Door de vier zwenkwielen is de kar eenvoudig te verplaatsen; doormiddel van twee remmen kan hij ook een vaste plaats krijgen. Dankzij de afwerking met zacht antislip pvc is de kans op beschadigingen of verschuiven minimaal.

Verticale opslag
Verticale opslag

URBAN KW 1600

De URBAN KW 1600(/S) is een transportwagen voor gebruik binnen. Dankzij de lichtgewicht uitvoering en de zwenkwielen is de kar makkelijke te verrijden.

GLW-D

De GLW-D is een dubbelzijdige stockagekar voor de opslag van glaslatten. Elke zijde kent 15 compartimenten van 65 mm breed. De compartimenten zijn voorzien van pvc-contactoppervlak dat schade aan de glaslatten voorkomt. Uitgerust met 4 zwenkwielen van rubber.

Verticale opslag
Verticale opslag

URBAN RF 13/11

De URBAN RF 13/11 is een transportwagen voor het transporteren aluminium- en kunststof kozijnen. De kar heeft vier zwenkwielen waarvan twee met remmen waardoor ze makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

URBAN GF 13/24

De URBAN GF 13-24 is een transportwagen voor het vervoeren van geproduceerde kozijnen. De kar heeft vier zwenkwielen met remmen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

Verticale opslag
Verticale opslag

URBAN KW08-TA

De URBAN KW08-TA is een opslagkar voor het opslaan van raamelementen. Alleen voor handmatig transport. Is geschikt voor aanvulling met de automatische vertakteenheid Urban VE-TA.

URBAN PWL 10/15

De URBAN PWL 10 en 15 karren zijn bedoeld voor het transporteren en opslaan van bewerkte profielen. De kar heeft vier zwenkwielen waarvan twee met remmen waardoor ze makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden. Bij de PWL 15 uitvoering zijn de tussenliggers verticaal en horizontaal verstelbaar.

Verticale opslag
Verticale opslag

URBAN GLW 40

De URBAN GLW 40 is een stockagerek voor glaslatten.

URBAN stockagerek type ER

Het URBAN stockage rek beschikt over 20 compartimenten en bied zo veel ruimte voor het stockeren van werkstukken. Het rek is ook zeer geschikt als scheidingswand tussen twee werkplekken. Uitbreidingsmodules zijn beschikbaar.

Verticale opslag
Verticale opslag

URBAN RV

De verticale rollenbaantafel URBAN RV dient voor de optimale inrichting voor de productafvoer.