Mecal bewerkingsmachines

Bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal profielen

Mecal bewerkingsmachines

Calvet heeft sinds 2021 een nieuwe samenwerking met Mecal machinery, een Italiaanse machinebouwer. Mecal maakt machines nog zoals 30 jaar geleden. Een zelfgemaakte en oerdegelijke constructie van robuuste componenten voorzien van de nieuwste software en technologie. Zo zijn de meeste Mecal bewerkingsmachines voorzien van Windows 10 en beschikken over geïntegreerde software voor hulp op afstand. Van Mecal hebben wij een 1-kopszaagmachine, zes geavanceerde dubbelkops-zaagmachines voor aluminium, PVC en staal en een groot aantal CNC bewerkingscentra. Onze bewerkingscentra variëren in 3-assig, 4-assig en 5-assig. De Mecal 316 is een volledig automatisch bewerkingscentrum en kan middels een freeskrans en aparte zaagunit tal van bewerkingen uitvoeren.

Hard- en software voor de Mecal bewerkingsmachines

De 2-kopszaagmachines van Mecal beschikken over een touchscreen waarbij de Plug voorzien is van PLC sturing en de overige zaagmachines van Windows licentie en fabriekssoftware voor het instellen en aansturen van de zaagmachines. Alle zaagmachines beschikken over de mogelijkheid om ze via het netwerk aan te sturen. Afhankelijk van het model beschikt de zaag over een 7, 10 of 15 inch touchscreen.

De CNC machines van Mecal beschikken bijna alle industriële PC’s over een 18.5 inch beeldscherm voorzien van QWERTY toetsenbord, USB & LAN connectie en Windows licentie. Daarnaast beschikken alle Mecal bewerkingscentra over CAM 3D bewerkingssoftware die gebruikt wordt voor het instellen van de bewerkingen. Het leuke van deze software is dat u 3D uw bewerking kunt zien en gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren.

Neem contact met ons op

  Let’s Get in Touch

  We’re interested in talking
  about your business.

  Dream Create Inspire

  Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

  Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

  You've just added this product to the cart: