TigerSaw2000

De TigerSaw2000 is een volautomatisch zaagsysteem waarmee u de productiviteit van uw werkproces verhoogt. Deze opduwzaag verwerkt alle soorten non-ferrometaal zoals aluminium en werkt bijzonder snel en nauwkeurig. De machine kan zowel bundels als enkele stuks verwerken. De TigerSaw2000 heeft diverse functionaliteiten, zoals een verstelbaar zaagbereik, koelende spuitnevel en slimme optimalisatiesoftware. Ook is het mogelijk om eenvoudig storingen te zoeken door een slim aansluitpaneel. Materialenlijst kan worden gedownload met TigerLink. De TigerSaw2000 heeft een opduwvermogen met TigerStop tot 80 kg en een werklengte tot 9,2 m en de HeavyDuty duwt op tot maar liefst 600 kg met een werklengte tot 24 meter.

SKU: tigersaw2000 Categories: , ,
VergelijkVergelijk

Description

De TigerSaw2000 is een volautomatisch zaagsysteem waarmee u de productiviteit van uw werkproces verhoogt. Deze opduwzaag verwerkt alle soorten non-ferrometaal zoals aluminium en werkt bijzonder snel en nauwkeurig. De machine kan zowel bundels als enkele stuks verwerken. De TigerSaw2000 heeft diverse functionaliteiten, zoals een verstelbaar zaagbereik, koelende spuitnevel en slimme optimalisatiesoftware. Ook is het mogelijk om eenvoudig storingen te zoeken door een slim aansluitpaneel. Materialenlijst kan worden gedownload met TigerLink. De TigerSaw2000 heeft een opduwvermogen met TigerStop tot 80 kg en een werklengte tot 9,2 m en de HeavyDuty duwt op tot maar liefst 600 kg met een werklengte tot 24 meter.

 

Herhaalnauwkeurigheid

+- 0,2 mm bij TigerStop en +- 0,3 mm bij HeavyDuty

Werklengte

Tot 9,2 meter bij TigerStop en tot 24 meter bij HeavyDuty

Opduwvermogen

Tot 80 kg bij TigerStop en tot 600 kg bij HeavyDuty

Zaagbereik (verstelbaar) bij 450 mm zaagblad

125 mm x 150 mm tot 25 mm x 375 mm

Zaagbereik (verstelbaar) bij 500 mm zaagblad

150 mm x 150 mm tot 25 mm x 400 mm

Motorvermogen

Standaard 8 pK, 400 volt

Additional information

Merk

Toepasbaarheid

, , ,

  • TigerTouch (grote, stofdichte, industriële pc met touchscreen bediening)

TigerTouch wordt als pakket geleverd inclusief de software voor lengte-optimalisatie en TigerLink (voor het downloaden van zaaglijsten). Ook kunt u bijvoorbeeld een labelprinter aan de TigerTouch-software koppelen.

  • UV-lezer voor het uitlezen van fouten in het materiaal
  • Diverse tafels en rollenbanen
  • Keuze uit opduwsysteem van het type TigerStop, TigerStop HD of TigerTurbo
  • TigerTouch bediening
  • Automatisch laadsysteem

De TigerSaw2000 is aan te vullen met onder andere:

  • Labelprinter
  • In- en uitvoertafel
  • Laadstation
  • Klemmen