Dream Create Inspire.

Bewerkingsmachines
voor verlichting

Wanneer u bewerkingsmachines zoekt voor de gevelbouw zit u bij Calvet goed! Calvet is de marktleider van de Benelux als het gaat om bewerkingsmachines. Van zaagmachines met touchscreen en windows besturing tot de meest geavanceerde CNC bewerkingscentra en doorloopmachines. 

Kom in contact

  pexels-burak-kebapci-45072

  Productie van verlichting

  In verlichting wordt veel gebruik gemaakt van aluminium. Zo zijn drukschakelaars soms van aluminium of de voet & statief waarop de lamp is bevestigd. Ook in de lampenkap zit veelal aluminium verwerkt. Vaak wordt dit gebruikt om een model te maken of voor de stevigheid. Er zijn dus tal van deel componenten waar aluminium in verwerkt zit en laat de machines van Calvet nu uitermate geschikt zijn voor de bewerking hier van. Met onze bewerkingsmachines kunt u boren, tappen, frezen, ravelen en zagen in aluminium. Hierdoor kunt u bijna iedere bewerking met één om meerdere van machines uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze accountmanagers!

  Wie is Calvet?

  Calvet is met meer dan 90 jaar historie marktleider in de Benelux op gebied van bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal. Deze machines worden voornamelijk ingezet bij de gevelbouw en ramen en deuren branche. Toch hebben we daarnaast ook veel klanten in een andere branche. Zo leveren we bijvoorbeeld machines voor bedrijven in tenten, aluhalen, flightcases, av-apparatuur en tal van andere branches. 

  Naast bewerkingsmachines heeft Calvet een uniek service apparaat. Zo hebben we een technische helpdesk die u in 90% van de gevallen op afstand kan helpen als u een probleem heeft met uw machine. Hierdoor kunnen we u snel weer op weg helpen zodat u verder kunt met uw productie. Daarnaast zorgen we middels een onderhoudscontract dat uw machines in een goede conditie blijven. 

  Kom in contact

   Persoonlijkadvies

   Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

   Rudy Laureys

   Accountmanager Vlaanderen